Blåbærmuffins

Blåbærmuffins

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Oppskrift på enkle og saftige muffins med ferske blåbær. Dette blir fort en favoritt hos både store og små!

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 200°C.
Smelt smøret i en liten kasserolle på medium til svak varme, og bland i melken. Sørg for at blandingen ikke er for varm før du visper inn eggene.
Bland mel, bakepulver og sukker i en bakebolle. Ha i smør- og eggeblandingen, og bland godt sammen. Vend 2/3 av blåbærene forsiktig inn i røren.
Fyll 12-14 store muffinsformer ca. ¾ fulle med røre og strø noen ekstra blåbær på toppen av hver muffins.
Stekes midt i ovnen ved 200°C i 15-20 min, til muffinsene er gylne.

Tips:

Sett papirformene i et muffinsbrett, så holder muffinsene fasongen under steking. Har du ikke muffinsbrett kan du bruke doble papirformer i stedet.